Yaşasın yaşasın galibim bu ilacı kullananlara müjde!

SGK'YI karıştırdım ve sonunda 20 telefon konuşmasından sonra ilgili bölüme bağlanıp,Türkiye genelinde bu ilacı kullananların hepsini rahatlatacak sonuca ulaştım . Bu gün bu ilacın 25mglığını ek olarak kullananlara açılacağını ve yarından itibaren herkesin alabileceğini garantiledim çok mutluyum.

12 yorum:

Nedret dedi ki...

Yaşa sen.Aferin sana.Biz de babamın tansiyon ve kollestrol ilaçlarını para verip alıyoruz.İkisi de yüksek olacak ki ilaç alabilesin.Adam zaten o ilaçları kullandığı için düşük değerleri.Kullanmasa ölecek.Saçmalık.

sibel dedi ki...

YA İŞTE NEDRETCİM TELEVİZYONLARA ÇIKIP SAĞLIĞI HALLETTİK DİYE BAĞIRANLAREKMEĞİN FİYATINI BİLMEZLER EMEKLİLERE VERDİKLERİ ÜÇ KURUŞ MMAŞLA BİRDE İLAÇ YÜKÜ YÜKLERLER.

sesiber dedi ki...

helal olsun, herkes böyle yapsa daha az soyuluruz ve sosyal güvence artar gibi me geliyor.

nalan dedi ki...

seni kutlarım artık herkes sesaini duyurmaya çalışsa da kendimizi yalnız hissetmesek.
Demin bu konuya değinmeyi unutmuşum.

sibel dedi ki...

Nalancığım kimse sesini çıkaramaz oldu sesini çıkaranlara neoluyor malum.........

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Canım tebrik ederim. ne kadar iyi yapmışsın.Sağlık sektörü gittikçe kötüye gidiyor.İmkanlar elimizden alınıyor.Allah yardımcımız olsun.
Sevgiler...

sibel dedi ki...

Ah Şanslıcığım geçen sene sağlıksistemiyle ilgili başka bir mücadelem daha oldu Ankaranın enünlü özel hastanesinde bir mücadele verdim.Daha o hastanenin tarihinde görülmemiş bir mücadeleydi ödediğim onyedi bin(yani milyar)lirayı tıkır tıkır geri aldım .Ankara il sağlıkta meşhur oldum.Oranın müdürleri bana siz bizden iyi çalıştınız sizden çok şey öğrendik dediler.Bir kaç gün içinde anlatırım.sevgiler.

nalan dedi ki...

merakla bekliyoruz yaz da okuyalım.
yaa Sibel usandık yalnız kalmaktan.

!!! Şekerperisi !!! dedi ki...

Sibel hanımcım annenize geçmişler olsun diyorum Allah onları başımızdan eksik etmesin sağlık, sıhhat ve uzun ömürler versin inşallah. Biz de anneme güya raporla ilaç alıyoruz yine bir sürü para veriyoruz, nerde kaldı rapor nerde kaldı emeklilik.sağlıcakla kalın...

sibel dedi ki...

serpil hanımcım şimdi eğer geçmişte ilaçlarınızı özel bir sağlık kuruluşunda veya hastanede yazdırdıysanızbir yıl geriye dönük muayene ücretlerini maaşlardan ke siyorlar böyle rezalet görülmedi...İnsanlar maaş almaya gittiklerinde şok geçiriyorlar,öyleki ö küçücük komik maaşların yarısından fazlasını kesiyorlar.Emeklilik yaşındaki insanlar bu saatten sonra kızamık ,kabakulak çıkaracak değil ya hayati hastalıklarla uğraşıyorlar.Zaten kıt kaanaat geçinmeye çalışırken bu kesintilerde yapılınca kafa üstü düşmüş gibi oluyorlar.sevgiler.

nalan dedi ki...

benim bu durumdan hiç haberim yok,bir yıldan fazladır da ÖZELDE İLAÇ YAZIRDIM.NE OLACAK ŞİMDİ,NE ZAMAN KESİLECEK AYOL YANİ BU NE ZAMAN BAŞLADI.
bak farkında olmadan büyük harf basmışım bağırmış oluyorum şimdi olaya bak:)))

sibel dedi ki...

valla yanılmıyorsam bu ayki maaşlardan kesilecek .Çünkü yeğenim eczanede çalışıyor o söyledi bana bu ay geçmişe yönelik yazılan ilaçlardan epey bi kesilecek maaşın dedi millet şok yaşıyormuş.E e ne olacak bütçe açıklarınıda biz kapatacağız...