ECZANELERMİ CEZALANDIRILDI HASTA HALKIMIZMI

BU GÜN AKŞAM HABERLERİNDE HÜKÜMETE KARŞI EYLEM YAPILMASI NETİCESİNDE,EYLEME KATILAN BÜTÜN ECZANELERİ CEZALANDIRMAK AMACIYLA SGKURUMLARININ ECZANELERLE YAPILAN ANLAŞMALARININ İPTAL EDİLDİĞİNİ DUYURDULAR.EYLEME KATILMAYAN ECZANELERLE BİREBİR ANLAŞMA YOLUNA GİDİLECEKMİŞ.BU ARADA İNSANLAR İLAÇLARINI YALNIZCA HASTANELERDEN ALABİLECEKLERMİŞ YADA PARALARIYLA ALABİLECEKLERMİŞ......BU ECZANELERİMİ CEZALANDIRMAK HALKIMI CEZALANDIRMAK? HADİ ŞİMDİ İNSANCIKLAR GECEDEN HASTANE KUYRUKLARINA BUYRUN.EĞER HASTANEDE BEKLİYEMİYORSANIZ TÜM PARANIZI İLAÇLARINIZA VERİN AÇLIKTAN ÖLÜN DEMEK DEĞİLMİ BU?ECZANELER YÜRÜTMEYİ DURDURMAK İÇİN DANIŞTAYA YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI ALMAK İÇİN BAŞ VURACAKLARMIŞ.PEKİ BU KARAR ÇIKINCAYA KADAR NE OLACAK? HERKESE ALLAH RAHMET EYLESİİİİİİN.

14 yorum:

!!! Şekerperisi !!! dedi ki...

sibel hanımcım ooofff ooofff oooof diyorum artık nedir bu ya, olan zavallı halka oluyor hükümetin tuzu kuru, cezadan halkta nesibini almış oluyor böylece, ne demek lazım bu hükümete Allah ıslah eylesin bizleri yönetip bu hale getiren ve yönetenleri...

sibel dedi ki...

HAYATIM BU DAHA GÜZEL GÜNLERİMİZ... YARIN NE OLACAK DİYE DÜŞÜNMEKTEN PARANOYAK BİR TOPLUM OLACAĞIZ YAKINDA....

zeynepin sesi dedi ki...

mağdur olan hep halk zaten..çok üzülüorum vala ya..

orece dedi ki...

ablacım valla canımızı çıkarınca rahatlıycaklar. yandık valla o gün doktordaydık bizim burda bi tane eczane acık değildi yandık valla. bide senin yorumu okumadan önce inan çayla silip teramisin sürmüştüm tamda dediğin gibi. kalbimiz birmiş. ama gercekten kafasını üşütebilir çünkü hiç şapka taktırmıyor. öpüyorum ablacım ilgin için sağ ol.

sibel dedi ki...

sevgili zeynebin sesi halk diye bir şey kalmayacak yakında omlarda yönetecek kimse bulamayacak BU ECZANE KARARI HALKA TOPLU KATLİAM GİBİ..

sibel dedi ki...

ECECİM MAALESEF ÖYLE HER ŞEYİ İTİRAZSIZ KABUL EDEN BİR TOPLUM HEDEFLİYORLAR .KİMSE HAKKINI ARAMASIN.YAVRUYADA GEÇMİŞ OLSUN BU GÜN İYİDİR İNŞALLAH.

noyumberry dedi ki...

Sibelcim,valla halkta ne yapacağını şaşırdı
ses çıkarsan bir türlü çıkarmasan bir türlü.biraz sesin çıksa susturuluyorsunuz.tazikli su jop falan...neyse

sibel dedi ki...

çokk haklısın noyumberryciğim kimse bir şeyi leştirmeyecek,hiç ses çokarılmayacak ne derlerse o olacak ,demokratik açılıyoruuuz.

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Canım güzel bir hafta sonu tatili seninle olsun.
Sevgiler...

Unknown dedi ki...

tabiki zavallı bizler:( zihniyet farklı kültür farklı, ne olacak bu işin sonu bilmioorum sibel hnmcımm..
bu arada temamla ilgili güzel düşüncelerin için saol.Edicimin ellerine saglık:)

elif şen dedi ki...

merhaba arkadaşım tepkimizi çekinmeden vereceğiz tabiki hakkımızı aramassak hep eziliriz. biraz cesaret, biz kadınlar hep sen kadınsın sus diye öğretildik. asıl kadınlar çözüme ulaşıyor.

sibel dedi ki...

MERHABA ELİFCİĞİM,HAKKIMIZI TABİİKİ ARAYACAĞIZ AMA HADİ ŞU ECZANELERİN İŞİNDE KİMİN SESİ ÇIKIYOR?ONLARIN DA SESİNİ ÇIKARMASINI ÖNLEMEK İÇİÇN BİRE BİR ANLAŞMA YOLUNA GİTTİLER.SESİ ÇIKAN ANLAŞMA DIŞI KALACAK.

cansudere dedi ki...

evt canım böyle bir durum var .eczaneler kapatılabilir halimizi hiç düşünemiyorum. neden sağlık kurumlarıyla budenlı uğraşılıyor anlamıyor.hergün bir yasa bir yenilik geliyor hastanede çalışmama ragmen hızlarına gerçekten bende yetişemiyorum. cünki sağlık sektörü çok para getiyor bundan dolayı süreklı ugraşılıyor. eylem zamanı tüm eczaneler kapalıydı acık olanlar sadece nöbetcı olanlardı kapatsınlar bakalım kaçını kapatabilirlar bu bir göz dagı kaç kışı eczaneden geçimini saglıyor ev geçindiriyor bunu düşünmüyorlar neyse offf sıktılar sıktılar halkın canını çıkartacaklar.

Hayattan Azıcık dedi ki...

Diktatör rejimlerde uygulananlar uygulanıyor ne demek eczane cezalandırmak ne bu hata yaptı öğrenci tek ayak üstüne mi kalkıyor. İşlerine gelmedimi asarım keserim. Sen o asıp kestiklerin sayesinde ordasın diyen yok adama ya da birlik olup karşısına dikilen daha çok görürüz bu padişah havalarını çok sesimiz çıkmadıkça kurtuluşumuz da yok. Esenkal...